|
|
| Texte kengesh | |
| | Autori | Mesazh |
---|
PearL AdMiniStRaToR GloBaL
Numri i postimeve : 2486 Location : Ne Boten E Lumturise Registration date : 29/08/2007
| Titulli: Texte kengesh Wed Oct 03, 2007 1:38 am | |
| Shpat Kasapi
refreni:
Vetem une te njoh Vetem une e di cfar do Une e di kush je Vetem une e di cfar ke (Dy here)
Eja se mjaft me ke len te pres Dua qe te zgjohem Me ty ne ket mengjes Je larguar Me ke len n'vetmi E tash vjen me lutesh Me lot ne Sy
Por sme lejon S'me kupton Prap shikon
E behesh se s'me don
refreni: Vetem une te njoh Vetem une e di cfar do Une e di kush je Vetem une e di cfar ke (Tre here)
Eja se mjaft me ke len te pres Dua qe te zgjohem Me ty ne ket mengjes Je larguar Me ke len n'vetmi E tash vjen me lutesh Me lot ne Sy
Por sme lejon S'me kupton Prap shikon
E behesh se s'me dooo
refreni: Vetem une te njoh Vetem une e di cfar do Une e di kush je Vetem une e di cfar ke
| |
| | | PearL AdMiniStRaToR GloBaL
Numri i postimeve : 2486 Location : Ne Boten E Lumturise Registration date : 29/08/2007
| Titulli: Re: Texte kengesh Wed Oct 03, 2007 1:39 am | |
| Nexhat Osmani-Humbi Dashuria
Flokun kur ta preka njoha butesine Kur ta preka Trupin Ndjeva kenaqesine U zhyta thell Sa kec u mashtrova Se vash te ty Embel si shijova
Ku mbeti Bukurija Humbi dDashurija Ku u tret bBtesija Dot me djeg Vetmia
Rastesisht te pash Te rrugice e vjeter Ecje perqafuar Me dikend tjeter
Fryma sec mu ndal Trupi mu ftoh Me erdh turp per ty Si ste paskam Njoht Me te mallkue Zemra nuk me thot Po te denoft Aj i madhi ZOT
Ku mbeti Bukurija Humbi Dashurija Ku u tret Butesija Dot me djeg Vetmia
| |
| | | Redi AneTaR HeRo
Numri i postimeve : 376 Registration date : 24/09/2007
| Titulli: Re: Texte kengesh Mon Oct 08, 2007 12:52 pm | |
| Mehdi Zena - Vetėm Leku E Ēon Ujin Pėrpjetė Miremengjesi - interesi gjithmonė paska qenė kėshtu, veē njė djalė i marrė si unė nuk e ka besu. Shumė shokė un' i kam pas me ta jam betu pėr jetė, o i kam pas e i kam qeras tani veē kam mbet.
Me ndihmoni ju o mjek, se me dhemb kjo kokė, kur mbetet njeriu pa Lekė mbetet dhe pa shokė. Ēdo gjė shitet, ēdo gjė blehet, ēdo kush mund tė jesh me Lekė e me dashuri djalo mund ta blesh. Me ndihmoni ju o mjek, se me dhemb kjo kokė, kur mbetet njeriu pa Lekė mbetet dhe pa shokė, ēdo gjė shitet, ēdo gjė blehet ne kėtė jetė te shkrete vetėm leku, vetėm leku e ēon ujin pėrpjetė.
Edituar pėr herė tė fundit nga nė Mon Oct 08, 2007 12:58 pm, edituar 1 herė gjithsej | |
| | | Redi AneTaR HeRo
Numri i postimeve : 376 Registration date : 24/09/2007
| Titulli: Re: Texte kengesh Mon Oct 08, 2007 12:57 pm | |
| Mehdi Zena - Tuj Shetit Ne Ara T'gjata Tuj shetit ne ara t'gjata midis barit t'njome. Ne te dy na zuni vapa rame e fjetem gjume, aman. Ne te dy na zuni vapa rame e fjetem gjume.
Tė kan' than' njė herė sa veta, se po vjen pranvera. Tė kan' than' njė herė sa veta, se po vjen pranvera. Do te dalim me t'shetitun si pėr hera tjera, aman. Do te dalim me t'shetitun si pėr hera tjera.
Sa herė ballin ta lemojsha me rrije e qete. Sa herė ballin ta lemojsha me rrije e qete. Premtimin prej teje e dojsha te dua pėr jetė, aman. Premtimin prej teje e dojsha te dua pėr jetė. | |
| Titulli: Re: Texte kengesh Sun Nov 18, 2007 9:07 pm | |
| Shi bie ne Tirane (Motrat Libohova)
Dielli humbi nen nje ledh kur ti me the: Eja me mua se te dua ti vetem,eja me mua se te dua!!!
Shi bie ne Tirane nga malli yne edhe qielli qan je i dehur nga pija apo nga dashuria ti ec... por kembet nuk te mbajne(2 here).
Shi bie ne Tirane si nen ombrelle ti strukesh nen nje palme gjysma ime mbeti rrugeve te ketij qyteti shi bie ne Tirane
(2 here).... Sa shume u lagem e s'ikem sa shume u endem e s'ikem harruam ditet dhe vitet a eshte kjo dashuria????
Ref:Shi bie ne Tirane....
| |
| Titulli: Re: Texte kengesh Sun Nov 18, 2007 9:12 pm | |
| Tirona (West Side Family)
Shumė zhurmė, shumė shume zhurmė Sa zhurme, shume shume zhurme Tirana e Re, Lapraka, Kombinati, Ali Demi Tirona ėshtė pikėnisje, ku fillon mundėsia Aty ku kam tė ardhmen, kam ėndrrat e mia. Aty ku ngjitur janė xhamia edhe kisha, Ku ndahet e pajtohet Nano e Berisha.
Aty ku ty tė jepet njė tjetėr mundėsi, Kam shok, kam lagje, kam rrugė, kam shtėpi.
Tirona ēfarė ėshtė? Mė i madhi paradoks, Ku robi ble ke gabi me Rolex nė dorė. Ku sllonet sydelfinat nė baltė bėjnė paradė, ku krahas kjoskave tė rrėnuara ėshtė njė super pallat.
Aty ku lana qelbet, Dyqanet parfum shesin Ku ndjen kenaqesine, presionin edhe stresin Ku ka intelektuale po ka dhe katundar Ku lypsat e te papunet flasin me celulare Mundesi me 1000 rruge eshte per ne Tirona Ku bashke me zhgenjimet, realizohen endrrat tona Ku tė gjithė ne themi: Tirona zemra jonė, Ti pėr ne, ti pėr ne, Je gjithmone kampion. Kur te hyni nė Kombinat, jeni nė qytetin tonė Njė tabelė, shyqyr, thotė: "Mirėserdhėt nė Tiron".
Tirona, nė zemrat tona, me jete e me sllona E ēmendur, sido tė jesh, ti je e jona. Tirona, ke ėndrrat tona, jeton orėt e vona, E djegur, sido tė jesh, ti je e jona
Zhurmė zhurme, shumė zhurmė sa zhurmė. Zhurmė, shumė zhurmė sa zhurmė.
Kjo ėshtė Tirona jonė, Tirona e kontradiktės, E luftės e paqes, E errėsirės dhe e dritės, Mashtrimit, tė vėrtetės, Shpifjes, interesit, E qejfit dhe e stresit, E ahengut dhe biznesit.
Aty ku Kryetari bėrtet me megafon. Gjithēka mund tė ndodhi, jetojmė nė Tironė.
Ku njerzia bėjnė plazh aty ku thahet liqeni Ku provinciali thotė: "Jom pri 'Ali Demi'". Aty ku truk perdorin jo vetem grate po dhe pallatet ku Mjaft!, thotė rinia. "Po Boll mo se na plasėt".
Kafe, muhabet, si turqit e lashtė, Nė kumbllat e kuqe, moda bėn sfilatė. Se ska vetem afsh, por ka dhe ashash, qarkullim parash, emancipim grash, Shoping ke rruga e "Durrsit" O burra nga Blloku, Atu ku gju pėr seks, thithet dhe smogu. Ku qentė dhe kazanet rreth ministrive I gjen, atje ku ka dhe mbret, ka dhe president.
Tė gjitha do t'i gjeni nė qytetin tonė, Ku njė tabelė e shtremėt thotė: "Mirėserdhėt nė Tiranė".
Refreni Tirona, nė zemrat tona, me jete e me sllona E ēmendur, sido tė jesh, ti je e jona. Tirona, ke ėndrrat tona Jeton orėt e vona, E djegur, sido tė jesh, Ti je e jona. Zhurme, shume zhurme
| |
| Titulli: Re: Texte kengesh Sun Nov 18, 2007 9:14 pm | |
| Te te them nje lule (kenge korēare)
te te them nje lule ti je me e bukur, te te them nje gonxhe te humbas freskine, te te them nje lule ti je me e bukur, te te them nje gonxhe te humbas freskine.
Ref se une te dua te dua te dua, me ato buzka ti vash falmi mua, se une te dua te dua te dua pergjithmone,
Te te them nje nuse ti je e pamartuar, te te them nje Vajze ti ke dashuruar, Te te them nje nuse ti je e pamartuar, te te them nje Vajze ti ke dashuruar.
Ref se une te dua te dua te dua, me ato buzka ti vash falmi mua, se une te dua te dua te dua pergjithmone.
Tek pragu i shtepise per karshi te rrija, dole e pabese ti moj vajza ime, Tek pragu i shtepise per karshi te rrija, dole e pabese ti moj vajza ime. Ref se une te dua te dua te dua, me ato buzka ti vash falmi mua, se une te dua te dua te dua pergjithmone.
| |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Texte kengesh | |
| |
| | | | Texte kengesh | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
| |
| |
| |