| Mire Se Vini Ne FIER ...... | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
PearL AdMiniStRaToR GloBaL

Numri i postimeve : 2486 Location : Ne Boten E Lumturise Registration date : 29/08/2007
 | Titulli: Mire Se Vini Ne FIER ...... Mon Sep 24, 2007 5:18 pm | |
| Fieri qyteti im i lindjes ,qyteti ku kam kaluar femijerine time ne ato rrugica qe kam mall , qyteti ku kam lene shoqerine time ,ku ndjej nostalgji . Pershendetje te gjithe Fierakeve kudo qe ndodhen ne cdo cep te botes ,ju uroj fat e mbaresi ne kete jete mizore e te veshtire Pershendetje Fierit tim te dashur dhe uroj qe nje dite do jetoj perseri tek ty qyteti im ......... Fieraket mund te pershendesin njeri-tjetrin ne kete teme vetem per Fierak
_________________ Do Te Kisha Dashur , Te Shkrihesha Ne Trupin Tend , Si Bora Ne Diell , Per Te Rreshkitur Embelsisht , Pergjate Shpatullave Te Tua , Dhe Te Te Pershperisja Embel : " SA SHUME TE DUA < L > "
Edituar pėr herė tė fundit nga nė Wed Dec 05, 2007 7:20 pm, edituar 2 herė gjithsej | |
|
 | |

Numri i postimeve : 2486 Location : Ne Boten E Lumturise Registration date : 29/08/2007
 | Titulli: Re: Mire Se Vini Ne FIER ...... Mon Sep 24, 2007 7:56 pm | |
| Pak histori: Pėr herė tė parė emri i Fierit pėrmendet rreth vitit 1620.
Politika: Kryetar i Bashkisė sė Fierit ėshtė Baftjar Zeqo
Ekonomia: Fieri ėshtė njė qendėr e rėndėsishme industriale nė Shqipėri. Pėr tu pėrmendur janė Industria e Naftės, nxjerrja dhe pėrpunimi i saj. Nė Fier ndodhet fusha naftėmbajtėse me e madhe e Shqipėrisė. Gjithashtu pėr tu pėrmendur ėshtė dhe industria e transportit.
Transporti: Fieri ndodhet rreth 115 km larg Tiranės, kryeqytetit tė Shqipėrisė. Ndodhet rreth 40 km larg Vlorės dhe rreth 40 km larg Beratit. Eshtė njė nga nyjet kryesore tė jugut persa i pėrket transportit. Fieri ėshtė pjese e rrjetit hekurudhor shqipetar.
Panorama e qytetit: Apolonia [Pojan]
Koordinatat: 40°37 V 20°46 L Popullsia: -dendėsia 60.000 banorė ? banorė/km² Sipėrfaqja :? km² Administrata Shteti Shqipėria Posta ? Prefiksi telefonik: 00355 /034 Faqe zyrtare Bashkia e Fierit Politika Kryetar :Baftjar Zeqo Partia udhėheqėse ps Komunikacioni Targa e automjeteve: FR
 _________________ Do Te Kisha Dashur , Te Shkrihesha Ne Trupin Tend , Si Bora Ne Diell , Per Te Rreshkitur Embelsisht , Pergjate Shpatullave Te Tua , Dhe Te Te Pershperisja Embel : " SA SHUME TE DUA < L > "
| |
|
 | |

| Titulli: Re: Mire Se Vini Ne FIER ...... Mon Sep 24, 2007 8:07 pm | |
| _________________ Do Te Kisha Dashur , Te Shkrihesha Ne Trupin Tend , Si Bora Ne Diell , Per Te Rreshkitur Embelsisht , Pergjate Shpatullave Te Tua , Dhe Te Te Pershperisja Embel : " SA SHUME TE DUA < L > "
Edituar pėr herė tė fundit nga nė Wed Dec 05, 2007 7:20 pm, edituar 1 herė gjithsej | |
|
 | |
unknown AneTaR HeRo

Numri i postimeve : 242 Registration date : 27/11/2007
 | Titulli: ViSeT ShqiPtaRe :: Mire Se Vini Ne FIER ...... Thu Dec 13, 2007 11:02 pm | |
| | |
|
 | |
unknown AneTaR HeRo

Numri i postimeve : 242 Registration date : 27/11/2007
 | Titulli: ViSeT ShqiPtaRe :: Mire Se Vini Ne FIER ...... Thu Dec 13, 2007 11:04 pm | |
| | |
|
 | |
ElEni AneTaR HeRo

Numri i postimeve : 310 Age : 37 Registration date : 28/12/2007
 | Titulli: Re: Mire Se Vini Ne FIER ...... Tue Jan 22, 2008 9:50 pm | |
| nuk ka si memedheu  | |
|
 | |
monica I/E Respektuar
Numri i postimeve : 125 Registration date : 23/01/2008
 | Titulli: Re: Mire Se Vini Ne FIER ...... Fri Feb 15, 2008 6:03 am | |