| Te Dua & Te Dashuroj !! | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
PearL AdMiniStRaToR GloBaL
Numri i postimeve : 2486 Location : Ne Boten E Lumturise Registration date : 29/08/2007
| Titulli: Te Dua & Te Dashuroj !! Fri Sep 28, 2007 2:02 am | |
| Kam degjuar shpesh te thuhet se ``Te Dua`` ndryshon nga ``Te Dashuroj`` dhe se ``Te Dashuroj`` eshte me e thelle se sa ``Te Dua``. Si mendoni ju rreth ketyre dy shprehjeve ?!! Cili eshte ndryshimi mes tyre, nese ka nje te tille? Cfare ndjeni ju kur ju thone ``Te Dua`` dhe cfare kur ju thone ``Te Dashuroj``? (nese s`u kane thene ende as njeren as tjetren, supozojeni)!
Duke u nisur nga fakti qe secili nga ne eshte nje individ me vete, do te thosha qe ēdo njeri eshte ne gjendje te provoje ndjenja te veēanta,qe kushtezohen nga bota e tij e brendshme. Po ajo bote e brendshme kushtezon edhe menyren e shprehjes se ndjenjave... . Me pak fjale, dikush thote "te dua", dikush tjeter"te dashuroj"...ose,pse jo, "te urrej". Shpresat jane qe, kur rritet pak, njeriu arrin te kuptoje ē'fare ndjen ne realitet per te njeriu qe ka prane...nganjehere nuk eshte as e nevojshme qe te ta thote tjetri/a.
| |
|
| |
Redi AneTaR HeRo
Numri i postimeve : 376 Registration date : 24/09/2007
| Titulli: Re: Te Dua & Te Dashuroj !! Fri Sep 28, 2007 1:06 pm | |
| sa per mua.. eshte e vertete.. ka ndryshim.. Dua = Do Dashuroj = Dashuri (e dashura ime) Kuptohet vete.. Te dua un i them dikujt per te kalu rradhen | |
|
| |
Numri i postimeve : 2486 Location : Ne Boten E Lumturise Registration date : 29/08/2007
| Titulli: Re: Te Dua & Te Dashuroj !! Fri Sep 28, 2007 4:48 pm | |
| Dhe une e konceptoj keto dy fjale si e tha Redi me siper per mua "Te dua" eshte nje fjale qe e thua per kedo psh per nenen ,per nje shoqe te mire ose si e tha dhe Redi ndonjehere e thua kot me kot Psh: [ mami im te dua shume , te dua shoqja ime, te dua o djale se me pelqen ] Kete ndryshim fjalesh e kane dhe francezet "j'taime bien "_qe do te thote ne shqip "te dua" dhe "Te dashuroj eshte nje fjale shume e rendesishme dhe e thua nga thellesia e shpirtit per personin qe e do me shpirt e me jete . Ne frengjisht "Je t'aime"_"Te dashuroj" . Psh: [Te dashuroj X me zemer ,me shpirt ,me jeten time , je gjithcka per mua ,te dashuroj ] Per mua personalisht kane shume ndryshim , tani ne koherat e sotme kjo fjale "te dua" eshte bere si nje fjale mode qe ia thuaj cdokujt dhe pa e njohur fare thjesht nje pelqim psh i thua "te dua" . | |
|
| |
Redi AneTaR HeRo
| |
| |
| |
| |
jerimida AneTaR HeRo
Numri i postimeve : 489 Location : ne konfuzitet Registration date : 22/09/2007
| Titulli: Re: Te Dua & Te Dashuroj !! Sat Sep 29, 2007 6:14 pm | |
| jam e te njejtit mendim me parafolsit | |
|
| |
Redi AneTaR HeRo
| Titulli: Re: Te Dua & Te Dashuroj !! Sun Sep 30, 2007 12:02 pm | |
| - jerimida shkruajti:
- jam e te njejtit mendim me parafolsit
jerimida thuaje troc pra qe me do edhe ti apo do PearL ?? | |
|
| |
jerimida AneTaR HeRo
| Titulli: Re: Te Dua & Te Dashuroj !! Sun Sep 30, 2007 2:39 pm | |
| sa shume i ben qejfin vetes ...po kam dashamiresi per ju :tongue: | |
|
| |
Redi AneTaR HeRo
| Titulli: Re: Te Dua & Te Dashuroj !! Mon Oct 01, 2007 11:32 am | |
| aha paske Dashamirin.. e mire ska gje.. Per i fjale te dua u beka qefi ee sipas teje? vajhalli me teper | |
|
| |
jerimida AneTaR HeRo
| Titulli: Re: Te Dua & Te Dashuroj !! Mon Oct 01, 2007 1:48 pm | |
| | |
|
| |
Redi AneTaR HeRo
| Titulli: Re: Te Dua & Te Dashuroj !! Tue Oct 02, 2007 11:37 am | |
| Po ashu them .. se bej shaka.. Edhe te dua per dashamiresi po e perdorim.. apo e kam gabim | |
|
| |
| Titulli: Re: Te Dua & Te Dashuroj !! Tue Oct 02, 2007 4:01 pm | |
| Sigurisht qe eshte dhe kjo Redi se ke gabim jo | |
|
| |
Redi AneTaR HeRo
| Titulli: Re: Te Dua & Te Dashuroj !! Wed Oct 03, 2007 3:07 pm | |
| ja kjo.. ma meshtet perhere... menimin | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Te Dua & Te Dashuroj !! | |