| muzika rock | |
|
+4cannabis_s@tiva jerimida shkembi2005 darkprincess 8 posters |
Autori | Mesazh |
---|
darkprincess AneTaR I Ri
Numri i postimeve : 13 Age : 35 Registration date : 08/09/2007
| Titulli: muzika rock Mon Sep 17, 2007 12:31 pm | |
| per mua eshte ajo qe mund te quhet muzike e vertete sepse seshte komerciale eshte krijuar per tu degjuar dhe jo kercyer dhe me e rendesishmja jane tekstet qe jane me te vertete te bukur.ju ca mendimi keni | |
|
| |
shkembi2005 AneTaR I Ri
Numri i postimeve : 16 Location : vlore (silent hill) Registration date : 04/09/2007
| Titulli: Re: muzika rock Tue Sep 18, 2007 4:21 pm | |
| mendimi im eshte qe nqs nje muzike nuk mund te kercehet, nuk ke ce do. me mire hidhe te koshi i plerave. e dyta ato tekstet te metal nuk dsegjohen fare, vetem bateri e forte + nje vokal i tmershem qe te tremb. ka lezet electronica, psh te minimal apo underground nuk ka nevoje per vocal vetem muzika te hipnotenizon | |
|
| |
jerimida AneTaR HeRo
Numri i postimeve : 489 Location : ne konfuzitet Registration date : 22/09/2007
| Titulli: Re: muzika rock Mon Sep 24, 2007 11:38 pm | |
| njerez te ndryshem prefernca te ndryshme ,po jam dakord me shkembi2005 se shumicen e rasteve nuk kuptoje asnje fjale kur degjoje nje kenge metal,dhe muzika nuk eshte krijuar vetem per te degjuar se ashtu do quhej dhe do ngelej vetem poezi | |
|
| |
cannabis_s@tiva AneTaR I Ri
Numri i postimeve : 36 Registration date : 30/08/2007
| Titulli: Re: muzika rock Tue Sep 25, 2007 9:43 pm | |
| Guns N' Roses: Appetite For Destruction 1987 Sweet Child O' Mine She's got a smile that it seems to me Reminds me of childhood memories Where everything Was as fresh as the bright blue sky Now and then when I see her face She takes me away to that special place And if I stared too long I'd probably break down and cry Sweet child o' mine Sweet love of mine She's got eyes of the bluest skies As if they thought of rain I hate to look into those eyes And see an ounce of pain Her hair reminds me of a warm safe place Where as a child I'd hide And pray for the thunder And the rain To quietly pass me by Sweet child o' mine Sweet love of mine Where do we go Where do we go now Where do we go Sweet child o' mine ---------------------------------------------------------------------------------- kjo ju duket e pakuptueshme juve re besoj se kur e hapi temen darkprincess nuk po fliste ne vecanti per speedmetal qe nuk merren vesh fjalet apo ku di une po e kishte fjalen per muziken rock ne pergjithesi qe per mendimin tim eshte art , ashtu si te gjitha rrymat muzikore pastaj pse nuk kercehet kjo muzike ? kjo lloj muzike eshte idealja per tu kercyer pasi po te marresh shembull baladad e guns n' roses , metallica aerosmith etj etj jane kenget qe kercehen slow ku me partneren je me shume ne kontakt dhe jo si muzika house, trance etj etj ku te gjithe kercejne per hesap te tyre :afro: kshuqe YES jane te pavdekshem dhe te paarritshem | |
|
| |
PearL AdMiniStRaToR GloBaL
Numri i postimeve : 2486 Location : Ne Boten E Lumturise Registration date : 29/08/2007
| Titulli: Re: muzika rock Tue Sep 25, 2007 10:17 pm | |
| | |
|
| |
jerimida AneTaR HeRo
| Titulli: Re: muzika rock Tue Sep 25, 2007 11:49 pm | |
| jo cdo kenge qe ka dale ne treg eshte art ka dhe shume gjera komerciale dhe pirateri,dhe ka dhe shume kenge qe me verte jane te paktueshme dhe shume te renda per ti degjuar... | |
|
| |
MoZi AneTaR I Ri
Numri i postimeve : 33 Location : Atje Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: muzika rock Sat Sep 29, 2007 3:32 pm | |
| Shikoni Mos u ngateroni me metalin se ajo eshte komplet muzik tjeter pra qe ngjason shum me klasiken per nga struktura muzikore etj etj une e adhuroj metalin dhe rockun e pelqej por kjo sdo methen qe si preferoj dhe elektronik. kjo e fundit eshte nga muziket me te thjeshta pas hip hop, une vet mund te bej 10 keng te tilla ne dit.plus nuk do ndonje sgjuarsi per tu kuptuar | |
|
| |
jerimida AneTaR HeRo
| Titulli: Re: muzika rock Sun Sep 30, 2007 3:22 pm | |
| po pikerisht arti muzikor ne te gjitha rrymat e tij ka arritur "kulmin" e suksesit se ka persona qe bejne perdite nga 10 kenge.Keshtu per sasi nuk po ankohemi po per cilesi.....dhe kur thash qe nuk e kuptoje nuk e kisha fjalen si tekst qe ta kem ne nje leter dhe ta lexoj po shpesh ne keto kenge kengetaret kane nje artikulim fjalesh shume te pakuptueshem dhe elokuenca e zerit eshte per te ardhur keq se vjen vetem si zhurme...po ok ne rregull te pakten perpiqen te kendojne ps:meqense beke 10 kenge dita bej nje per forumin | |
|
| |
webmaster ViP
Numri i postimeve : 802 Age : 40 Location : Ancona Registration date : 29/08/2007
| Titulli: Re: muzika rock Sun Sep 30, 2007 3:27 pm | |
| Do mbledh te zinjte e lagjes do e bej nje | |
|
| |
shkembi2005 AneTaR I Ri
Numri i postimeve : 16 Location : vlore (silent hill) Registration date : 04/09/2007
| Titulli: Re: muzika rock Wed Oct 10, 2007 7:15 pm | |
| - MoZi shkruajti:
- Shikoni Mos u ngateroni me metalin se ajo eshte komplet muzik tjeter pra qe ngjason shum me klasiken per nga struktura muzikore etj etj une e adhuroj metalin dhe rockun e pelqej por kjo sdo methen qe si preferoj dhe elektronik. kjo e fundit eshte nga muziket me te thjeshta pas hip hop, une vet mund te bej 10 keng te tilla ne dit.plus nuk do ndonje sgjuarsi per tu kuptuar
o plak kur qenka kaq e thjeshte te krijosh 10 kenge ne dite, bej nje abum electro dhe do ta promovoj une. PS/ me ca programi punon ti | |
|
| |
MoZi AneTaR I Ri
Numri i postimeve : 33 Location : Atje Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: muzika rock Sun Oct 21, 2007 2:22 pm | |
| - shkembi2005 shkruajti:
o plak kur qenka kaq e thjeshte te krijosh 10 kenge ne dite, bej nje abum electro dhe do ta promovoj une. PS/ me ca programi punon ti Nuk punoj me program por me mikser qe ka dhe tastier, plus tingujt nuk i kam sintetik por origjinal kuptohet duke i transformuar (kitare drum bass). Aha ktu vllai secen asnje lloj muzike pervec tallava se i kemi provuar te gjitha mundesit | |
|
| |
ElEni AneTaR HeRo
Numri i postimeve : 310 Age : 39 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: :: MULTIMEDIA :: MuZikA ShqiPtaRe :: muzika rock Tue Jan 01, 2008 1:10 am | |
| mua me pelqen cdo muzike, popullore, e lete, rock, hip pop, r n b etj etj
Edituar pėr herė tė fundit nga nė Wed Jan 09, 2008 6:11 pm, edituar 3 herė gjithsej | |
|
| |
webmaster ViP
Numri i postimeve : 802 Age : 40 Location : Ancona Registration date : 29/08/2007
| Titulli: Re: muzika rock Tue Jan 01, 2008 3:54 am | |
| wake me up when september ends | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: muzika rock | |
| |
|
| |
| muzika rock | |
|