PearL AdMiniStRaToR GloBaL
Numri i postimeve : 2486 Location : Ne Boten E Lumturise Registration date : 29/08/2007
| Titulli: 12 shenja qe tregojne se keni rene ne dashuri !!!! Tue Sep 18, 2007 6:47 pm | |
| 12 shenja qe te kuptoni se keni ren ne dashuri:
1.tani qe po lexon kete,kishe vetem nje person ne mendje te gjithe kohen... 2.do te beje cdo gje per te.. 3.kupton qe gjithmone buzeqesh me vete kur mendon per te 4.emocionohesh vetem nga aroma e tij/saj 5.fillon te mendosh gjithmone e me shum per te 6.fillon te degjosh kenge qe te bejne te mendosh per te 7.kur sheh ate,nuk i ve re njerzit e tjere perreth teje 8.kur degjon zerin e tij /saj..buzeqesh pa as nje arsye 9.kur mendon per te zemra te rreh gjithmone e ma shpejt 10.predenton je e/i turpshem kur je me te 11.ecen shum ngadale kur je me te 12.i lexon mesazhet e tij/saj shpesh
Disa shenja te tjera!
kur ai te thote qe mendon per ty,do te thote ti i mungon kur te mban duart ,do te thote ti i pelqen kur te shtergon, do te thote do te puthe kur te vendose koken mbi shpatull, do te thote me ngushello kur te vendos duart ne bel ,do te thote mos me ler kurre te iki kur kafshon buzet ,do te thote eshte xheloz kur te shikon ne sy, do te thote me do? kur enderron per ty shpesh , do te thote je shume e vecante per te kur rrin shpesh me ty, do te thote smund te jetoj pa ty
Edituar pėr herė tė fundit nga nė Mon Sep 24, 2007 6:31 pm, edituar 1 herė gjithsej | |
|
Redi AneTaR HeRo
Numri i postimeve : 376 Registration date : 24/09/2007
| Titulli: Re: 12 shenja qe tregojne se keni rene ne dashuri !!!! Mon Sep 24, 2007 1:26 pm | |
| Shume fjale te bukura.. Me duket se po bie ne dashuri me ty | |
|
Numri i postimeve : 2486 Location : Ne Boten E Lumturise Registration date : 29/08/2007
| Titulli: Re: 12 shenja qe tregojne se keni rene ne dashuri !!!! Mon Sep 24, 2007 5:01 pm | |
| | |
|
darkprincess AneTaR I Ri
Numri i postimeve : 13 Age : 35 Registration date : 08/09/2007
| Titulli: Re: 12 shenja qe tregojne se keni rene ne dashuri !!!! Mon Sep 24, 2007 6:21 pm | |
| un i kam 11 shenja pervec asaj degjin muzike te lehte,eshte normale te degjosh metal kur je i dashuruar apo duhet t degjosh ptajeter muzike t lehte>>une per vete degjoj metal.pastaj tekstet e kengeve kane rendesi | |
|
| |
Redi AneTaR HeRo
Numri i postimeve : 376 Registration date : 24/09/2007
| Titulli: Re: 12 shenja qe tregojne se keni rene ne dashuri !!!! Tue Sep 25, 2007 10:50 am | |
| se harrova ta them ne une.. bashkohem me shumicen e atyre 12 pikave.. vetem ja 2 cope nuk i kam.. 4.emocionohesh vetem nga aroma e tij/saj 10.predenton je e/i turpshem kur je me te Keto dyja nuk i kam aspak me te.. nuk e di ndoshta do i kem me vone .. Sa per ato tjerat pak a shume i dime | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: 12 shenja qe tregojne se keni rene ne dashuri !!!! | |
| |
|