|
| | Poezi Dashurie | |
| | Autori | Mesazh |
---|
PearL AdMiniStRaToR GloBaL
Numri i postimeve : 2486 Location : Ne Boten E Lumturise Registration date : 29/08/2007
| Titulli: Poezi Dashurie Wed Sep 19, 2007 12:00 am | |
| DASHURI,URREJTJE,ADHURIM
I dua fjalet e tua,zerin
tend pa to s do mund te jetoja me japin kurajo ato jane shpresa dhe jeten time do ti besoja(dashuria)
Urrej
menyren e te ecurit tend te duket vetja mbret mbi mbreter por je si te gjithe te tjeret, besome qe dashurin e hedh
mbi nje leter(urrejtje)
Adhuroj shprehin e syve tu per mua jan ferri e parajsa mes atyre syve linda
perseri aty ndodhet dielli dhe rete me shi Jeta ka shum fatkeqsi por njohja me ty ishte
mrekulli(adhurim)
Akoma sot nuk e besoj qe te dua,te urrej dhe pastaj te adhuroj Le te mbetet si rrefren si
fillim,vazhdim,mbarim le te mbeten tri fjale DASHURI,URREJTJE,ADHURIM
| |
| | | PearL AdMiniStRaToR GloBaL
Numri i postimeve : 2486 Location : Ne Boten E Lumturise Registration date : 29/08/2007
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Wed Sep 19, 2007 12:02 am | |
| Mos shko tek urrejtja
Mos e ler urrejtjen te te ēoje
ne shtepine e vet, falenderoje per ftesen dhe mos shko Urrejtja eshte zonje e padrejte, trajton njerzit me te
keq, trajton zemrat pa respekt I dashuri im mos shko tek urrejtja , eshte shtepi me nam te keq
Te dua si lotin qe e derdhi per ty, e se
te dua aq shume, ti mos me mbaj meri te dua si vdekjen, qe e dua pa ty, e se te dua aq shume, ti mos me mbaj meri te
dua si djallin ne pabesi, e se te dua aq shume, ti mos me mbaj meri te dua si furtuna don stuhi, e se te dua aq
shume, ti mos me mbaj meri te dua si inatin ne xhelozi, e se te dua aq shume, ti mos me mbaj meri te dua si
zhgenjimin ne padrejtesi, e se te dua aq shume, ti mos me mbaj meri te dua si verbimin ne nje fshehtesi, e se te dua
aq shume, ti mos me mbaj meri te dua si shikimin ne nje dashuri, e se te dua aq shume, ti mos me mbaj meri te dua si
dashurine qe kam per ty, e se te dua aq shume, ti mos me mbaj meri
| |
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Sun Sep 23, 2007 3:02 am | |
| Kur malli te te ket marr dhe un te mos jem aty, mbyll syt dhe me thirr se un do te jam atyyy.
Kur buzet te jen thar dhe puthja te mungon hap dritaren dhe lutju henes se puthjen time ajo ta dergon.
Kur ti te ndihesh ne vetmi dhe zemra kur te qan , zhytu ne kujtime dhe, mua do t'me kesh pran.
Kur ti te me duash dhe pran te mos me kesh hap dritaren dhe fluturo dhe me kujto per jete....
I Dashuri Im!
I dashuri im, tė kam dashur, kėshtu e tėra
Sa je dashur ti nga unė ashnjė burrė nė botė nuk do tė jetė mė.
Nuk do tė shfaqen mė nė botė lidhje tė tilla dashurore
kaq pėrkushtime tė besnikrisė sa tė kam dhėnė unė nuk do tė kenė mė dashnorėt. | |
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Sun Sep 23, 2007 3:06 am | |
| FUNDI
Sa e tmerrėshme qė ėshtė kur njė njeri qė e don me zemėr,di ta marr shpirtin pėr sė gjalli ėshtė shumė e ēuditshme se si njerėzit ndryshojnė!
Tash mė gjithēka ka mbaruar tė lutėm mos mė merr tė pa shpirt tė desha mė zemėr,dhe ende tė dua por jeta na ndau nė dy rrugė tė gjata ajo dashuri qė ishte dikur...mė nuk ėshtė sepse ti je ai qė i hodhe njė plumbė mbi dashurinė tonė
Mos qaj tash....ti je viktim e dashurisė sonė por ende tė dua?
Nėse nuk mund tė mė duash
Nėse nuk mund tė mė duash, i dashuri im, mė fal pėr dhimbjen time.
Mos mė shiko tė lutėm pėrbuzėshem, nga larg.
Do tė rikthehem nė qoshen time dhe do tėrri nė terr.
Me tė dyja duart e mia do tė mbuloj trupin tim lakuriq.
Fyerja...
Nėse unė tė kam fyer Dije se nė heshtje kam qarė
Nėse unė tė kam dėshpruar nė zemėr ndjeva plagė
Nėse tė kam kėrcnuar me fjalė kuptova peshėn e gabimit tim
Nėse unė...nėse unė...nėse unė... por tė humba pėrgjithmonė.
Mos qaj kur te ndjesh dhimbje e shpirti te ndjej vetmi Mos qesh kur gezimi te pushton e fati te lumturon
Mos hesht kur s'di te falesh e mos fal nese s'hesht dot
Mos u trishto kur jeta te braktis mos degjo kur te thone "beso" Mos dashuro nese s'te dashurojne | |
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Fri Sep 28, 2007 3:12 am | |
| Nga sytė e tu
Nga sytė e tu, buron njė dritė e mirė. Kjo dritė, ka kohė qė mė mungon
Mė duket vetja shkretėtirė, dhe ti, oaz, qė mė tundon. Jemi kaq larg
! (ndonėse dy hapa) Mos e zgjat dorėn me ngurim. Se digjem, digjem porsi flaka, dhe, mbetet veēse, hiri im!
| |
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Fri Sep 28, 2007 3:14 am | |
| Ėndėrr ...
Mbrėmė, gjithė natėn isha me ty... Ti kėputa venat
Ti zbėrtheva eshtrat
Ti gjakosa flokėt
Tė putha nė sy. Mbrėmė, gjithė natėn, isha me ty. Por, nė mėngjes, smunda tė tė rikrijoja
Smė dilnin gjymtyrėt. Smė mjaftonin flokėt. Buzėt e kafshuara, fytyra e plogėt. Dhe, ika
Ika, mora malet
! Zjarri, qė kam brenda, as shuhet
As falet...!!!
| |
| | | miraa I/E Respektuar
Numri i postimeve : 53 Registration date : 27/09/2007
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Fri Sep 28, 2007 8:36 am | |
| poezi te mira me omg me bere te mendoj | |
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Wed Oct 03, 2007 1:54 am | |
| Sa bukur i kaluam bashk ditėt tona, Mendonim se krejt kjo botė ėshtė e jona... Dikur mė shikoje me plot dashuri Vall si erdhi mes nesh kjo tradhti ? Tani kur tė shoh po mė digjet zemra E ti i buzėqeshur me tė tjera femra Un vuaj, qaj, me lot nė sy rri zemrėn ma shkatėrove, jetėn ma bėre zi sillem afėr teje, me mall tė shikoj te dashuroj akoma, kėtė e pranoj Dua tė tė afrohem, tė tė pėrqafoj, kur tė shoh me tjera nuk mund tė duroj. Ti kthen kokėn pas, as nuk mė sheh mua i harrove kohrat kur mė thoje: "Te Dua"... Tash femrat e tjera ti i don, fjalėt e njėjta i ritransmeton ...! Shkoj nė park tė ulem, mėrzia mė shoqėron, vendi ku takoheshim "Dashurin e Laaasht" ma kujton ... Mė propozojnė tė tjerė, por as nuk i shoh nė sy nuk u`a kthej pėrgjigjen sepse "Tė dua Ty", E ti me pa durim 1 ofert e pret, pėr ti harruar tė tjerat, e ke shum tė leht I falem, i falem, E lus tė madhin "ZoT" "Njerėzit si 'TI' tė zhduken nga kjo bot". | |
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Wed Oct 03, 2007 2:09 am | |
| teDUAty
--------------------------------------------------------------------------------
pudhja e par
afshin e buzeve tua ende e ndjej nje vullkan i nxet ne ender shperthen, mos fol asnje fjal ne syt e tu e verej koha per te qen bashk tani po vjen.
nuk u lodha duke pritur se pritja mori fund dhe i shumprituri qast po afrohet, ti flen ne krahet e mij sikur nje pellumb qdo gje ne trupin tim qesh dhe gezohet.
afshin e buzeve tua ende e ndjej syt mu mdushen lot nga dridherima e puthjes se par me vjen per te qesh at kur e kujtoj ah lumi me pat mar.
| |
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Wed Oct 03, 2007 2:09 am | |
| O zemra ime e dashur sa shume qe po te prese edhe pse nuk je ketu kurre nuk te pres ne bese
ti je me shoqerin tende ne telefone pa te keq me the po vetem nje gje mos harro kurre ne bese mos me pre
qe te jesh large ti forte e di gje e lehte per mua nuk eshte por besimin qe te kam dhene vleresoje si amanet te lene
do mendosh ti e dashur pse zemra ime flet keshu kur e dashura ne zemer e ka e thote vertete apo bene shaka
jo shaka me dashurin nuk beje por nje gje te vertete e ka se te jem i sinqerte me ty tek ty shpresat i kam te medha
ti kete nate papritur u largove te hash darken restoranteve por nje gje vec e harrove se tek zemra ime nuk e suportove
se une te jap me shume dashuri nga c'perhere mendon ti dhe ti ket dashuri qe une ne zemer kam nuk me njeh akoma se cili jam | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi Dashurie | |
| |
| | | | Poezi Dashurie | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
| |
| |
| |
|