| Lumturia juaj .... apo e personit qe doni ???? | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
PearL AdMiniStRaToR GloBaL
Numri i postimeve : 2486 Location : Ne Boten E Lumturise Registration date : 29/08/2007
| Titulli: Lumturia juaj .... apo e personit qe doni ???? Wed Oct 03, 2007 2:23 am | |
| Lumturia jote apo lumturia e personit qė do??
Cilen konsideroni me te ēmuar ju, cila ju intereson me shume, lumturia juaj apo ajo e personit qė doni?? Dashuroheni me dike pėr te plotesuar mungesat tuaja apo pėr ti dhuruar personit tjeter lumturi??? Nqs ju nuk do arrinit ta benit dike te lumtur, do i hapnit rrugen atij/asaj qė te gjeje lumturine diku tjeter pavarsisht nga ndjenjat tuaja??? Ēfarė ka rendesi me shume pėr ju?? | |
|
| |
webmaster ViP
Numri i postimeve : 802 Age : 40 Location : Ancona Registration date : 29/08/2007
| Titulli: Re: Lumturia juaj .... apo e personit qe doni ???? Wed Oct 03, 2007 6:11 pm | |
| Lumturia e te dyve | |
|
| |
Redi AneTaR HeRo
Numri i postimeve : 376 Registration date : 24/09/2007
| Titulli: Re: Lumturia juaj .... apo e personit qe doni ???? Mon Oct 08, 2007 12:43 pm | |
| Me pelqen me teper lumturia e personit qe dua.. po qe ajo e lumtur.. normal qe edhe un jam Normale qe te dyja.. per te plotesuar veten edhe per ti dhene lumturi. Pak me dhimbje po do ja hapja rrugen nqs do te donte. Sinqeriteti dhe Respekti | |
|
| |
PearL AdMiniStRaToR GloBaL
Numri i postimeve : 2486 Location : Ne Boten E Lumturise Registration date : 29/08/2007
| Titulli: Re: Lumturia juaj .... apo e personit qe doni ???? Wed Oct 10, 2007 5:19 pm | |
| Kur dashuron dike me shpirt ,me zemer e me jeten tende ,kur ai dhe une bejme nje ju siguroj qe lumturine e tij e ve te paren perpara vetes time dhe kur ai eshte i lumtur une jam 10 fishin me e lumtur kur e shoh ate te lumtur . | |
|
| |
unknown AneTaR HeRo
Numri i postimeve : 242 Registration date : 27/11/2007
| Titulli: Lumturia juaj .... apo e personit qe doni ???? Tue Jan 22, 2008 4:52 pm | |
| sjam hipokrite, por po te mundohesh te besh tjetrin te lumtur perpare vetes tende, eshte nje gje genjeshtare, se i perkedhel ashtu dhe do presin per me shume. gjeja me e mire eshte te sillesh njelloj, pa teprime ne cdo ane.. | |
|
| |
ElEni AneTaR HeRo
Numri i postimeve : 310 Age : 39 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Lumturia juaj .... apo e personit qe doni ???? Tue Jan 22, 2008 6:12 pm | |
| | |
|
| |
unknown AneTaR HeRo
Numri i postimeve : 242 Registration date : 27/11/2007
| Titulli: Lumturia juaj .... apo e personit qe doni ???? Tue Jan 22, 2008 7:07 pm | |
| ElEni si lumturija e te "2ve"? ca bote jeton ti ??? ne te enderrave?! | |
|
| |
ElEni AneTaR HeRo
Numri i postimeve : 310 Age : 39 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Lumturia juaj .... apo e personit qe doni ???? Tue Jan 22, 2008 9:31 pm | |
| egoiste mos me shis mend...boll | |
|
| |
Redi AneTaR HeRo
Numri i postimeve : 376 Registration date : 24/09/2007
| Titulli: Re: Lumturia juaj .... apo e personit qe doni ???? Thu Jan 24, 2008 4:51 pm | |
| sa qef ju kam.. unknown edhe ElEni Mesa di.. femrat kerkojne qefin ne rradhe te pare.. me pas meshkujt.. Femra do te kenaqet nga mashkulli perhere.. Mashkulli kenaqet kur kenaqet femra perhere.. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Lumturia juaj .... apo e personit qe doni ???? | |
| |
|
| |
| Lumturia juaj .... apo e personit qe doni ???? | |
|