PearL AdMiniStRaToR GloBaL
Numri i postimeve : 2486 Location : Ne Boten E Lumturise Registration date : 29/08/2007
| Titulli: A paguani shume per Internetin? Sat Nov 03, 2007 5:40 pm | |
| Une jam e abonuar ne Francetelecom Orange wanadoo dhe paguaj 30 euro ne muaj per internetin tel fik dhe kanalet e Tv private ,do te thoja se eshte nje cmim i pelqyshem per mua dhe personat (miqte e mi) qe kane te njejtin abonim si une . Do desha te dija nga ju cfare abonimi keni ? Sa e paguani? Dhe a jeni te kenaqur nga ky cmim interneti? | |
|
ElEni AneTaR HeRo
Numri i postimeve : 310 Age : 39 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: A paguani shume per Internetin? Fri Feb 08, 2008 7:08 pm | |
| - PearL shkruajti:
- Une jam e abonuar ne Francetelecom Orange wanadoo dhe paguaj 30 euro ne muaj per internetin tel fik dhe kanalet e Tv private ,do te thoja se eshte nje cmim i pelqyshem per mua dhe personat (miqte e mi) qe kane te njejtin abonim si une .
Do desha te dija nga ju cfare abonimi keni ? Sa e paguani? Dhe a jeni te kenaqur nga ky cmim interneti? Road Runner DHL ( tel, internet, dhe cable) $120/muaj Eshte the best!!!!!!! por pak i shtrente me duket mua, pavarsisht se se pagoj une billen (faturen). | |
|
ElEni AneTaR HeRo
Numri i postimeve : 310 Age : 39 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: A paguani shume per Internetin? Fri Feb 08, 2008 7:09 pm | |
| - PearL shkruajti:
- Une jam e abonuar ne Francetelecom Orange wanadoo dhe paguaj 30 euro ne muaj per internetin tel fik dhe kanalet e Tv private ,do te thoja se eshte nje cmim i pelqyshem per mua dhe personat (miqte e mi) qe kane te njejtin abonim si une .
Do desha te dija nga ju cfare abonimi keni ? Sa e paguani? Dhe a jeni te kenaqur nga ky cmim interneti? nuk e paske shume ti PearL jo mos u anko. | |
|
unknown AneTaR HeRo
Numri i postimeve : 242 Registration date : 27/11/2007
| Titulli: Re: A paguani shume per Internetin? Sat Feb 09, 2008 7:35 pm | |
| Time Warner cable ( 150/muaj) | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: A paguani shume per Internetin? | |
| |
|