| Cili eshte gabimi me i madh qe keni bere ne jete? | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
PearL AdMiniStRaToR GloBaL
Numri i postimeve : 2486 Location : Ne Boten E Lumturise Registration date : 29/08/2007
| Titulli: Cili eshte gabimi me i madh qe keni bere ne jete? Sun Nov 04, 2007 6:38 pm | |
| | |
|
| |
Redi AneTaR HeRo
Numri i postimeve : 376 Registration date : 24/09/2007
| Titulli: Re: Cili eshte gabimi me i madh qe keni bere ne jete? Wed Nov 07, 2007 10:59 pm | |
| e kam lene veten gjalle akoma. | |
|
| |
Numri i postimeve : 2486 Location : Ne Boten E Lumturise Registration date : 29/08/2007
| Titulli: Re: Cili eshte gabimi me i madh qe keni bere ne jete? Thu Nov 08, 2007 6:45 pm | |
| Redi mos te degjoj me keshtu shejtan cfare po thua keshtu? Jeta eshte e bukur edhe pse ka shume peripecira dhe perpjekje e halle por prape eshte e bukur dhe e shkurter ,duhet jetuar si mos me mire | |
|
| |
Redi AneTaR HeRo
| Titulli: Re: Cili eshte gabimi me i madh qe keni bere ne jete? Fri Nov 09, 2007 10:15 pm | |
| - PearL shkruajti:
- duhet jetuar si mos me mire
Tap.. | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili eshte gabimi me i madh qe keni bere ne jete? Fri Nov 09, 2007 10:37 pm | |
| Hajde me fund shendetin tend Redi | |
|
| |
webmaster ViP
Numri i postimeve : 802 Age : 40 Location : Ancona Registration date : 29/08/2007
| Titulli: Re: Cili eshte gabimi me i madh qe keni bere ne jete? Thu Nov 15, 2007 3:09 pm | |
| skam bere gabime | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili eshte gabimi me i madh qe keni bere ne jete? Sun Jan 20, 2008 2:14 am | |
| Gabimi im me i madh ka qene qe mesova chatit mgjt jam e lumtur qe hyra para ca kohesh por qe e lashe shpejt , se eshte dicka pa vlere per mua humbje kohe keshu qe kete e quaj nje gabim te madh qe kam bere | |
|
| |
ElEni AneTaR HeRo
Numri i postimeve : 310 Age : 39 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Cili eshte gabimi me i madh qe keni bere ne jete? Sun Jan 20, 2008 2:28 am | |
| ne syte tim jane te gjithe njelloj........tamam si une | |
|
| |
Redi AneTaR HeRo
| Titulli: Re: Cili eshte gabimi me i madh qe keni bere ne jete? Mon Jan 21, 2008 7:51 pm | |
| - PearL shkruajti:
- Gabimi im me i madh ka qene qe mesova chatit mgjt jam e lumtur qe hyra para ca kohesh por qe e lashe shpejt , se eshte dicka pa vlere per mua humbje kohe keshu qe kete e quaj nje gabim te madh qe kam bere
Ngjo Zemra, chati nuk eshte per lidhje.. forumi apo chati jane e njejta gje.. ndoshta mund ta quaj veten shume te vjeter me chatin edhe pse nuk hy me.. por chati e kishte dicka me vlere. Ne chat njerezit flasin lirshem sepse nuk i njeh njeri, edhe nga kjo meson mendime te ndryshme, plus edhe qe ben shaka, qesh etj etj.. nje gje qe mund ta besh ne rruge e ben edhe aty.. normal varet nga njerezit qe njef e chaton.. Un kam njohur shume ne chat(vajza e djem) qe jam takuar me to shume here.. kemi pire kafe etj, edhe jemi kenaqur.. thjesht per te ndryshuar monotonine e dites.. (fshije nqs e merr per ofendim fjalen zemra) | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili eshte gabimi me i madh qe keni bere ne jete? Mon Jan 21, 2008 8:38 pm | |
| Nuk e marr per ofendim ate fjale jo por do desha mos ta perdorje , sa per ate qe the nuk pashe ndonje te mire ne chat per aq pak muaj sa ndenja , sigurisht jam dakort me ty kur thua si chati dhe forumi jane njesoj por chati Redi eshte shume me kot sepse atje sa kohe ndenja pashe nje fjalor qe nuk mund te perdoret kurre ne rruge apo ne shoqeri apo ne familje nje fjalor i ulet qe perdorin ne chat , sharje me nj-tj o zot o zot cfare nuk flasin , keshtu qe zgjidhja me e mire ishte te hiqja dore , sa te thartoje trute kot aman dhe forumin do e le nje dite dihet sepse do kem jeten time familjare , do kem nje femije me vone keshtu qe gjerat lihen vete me kohen kur mendon se nuk jane te pershtashme dhe me shume interes , dhe ketu qe hyj sepse eshte pak forum i qete por me sa kam pare nga antaret te gjithe qe jane ketu jane dhe ne chat Ufffffff sa u lodha duke shkruajtur u plaka tani une Hahhaahhaha | |
|
| |
Redi AneTaR HeRo
| Titulli: Re: Cili eshte gabimi me i madh qe keni bere ne jete? Mon Jan 21, 2008 10:18 pm | |
| Te gjithe jo.. se un kam vite qe kam heq dore.. por sa per ato te shajtme qe thua ti.. un me shoqerine time perdorshim nje menyre tjeter.. krijoshim nje dhome te vogel.. me pothuajse 10-20 usera(si ne forum) qe njiheshim me njeri tjetrin te gjithe edhe qe nuk na pelqenin ato te shajtme qe the ti.. Aty kenaqeshim pa mase | |
|
| |
unknown AneTaR HeRo
Numri i postimeve : 242 Registration date : 27/11/2007
| Titulli: Cili eshte gabimi me i madh qe keni bere ne jete? Tue Jan 22, 2008 7:27 am | |
| shume, sidomos ne SJELLJE... ka patur here qe sme eshte besuar cfar kam thene... ulje...tregon injorance | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Cili eshte gabimi me i madh qe keni bere ne jete? | |
| |
|
| |
| Cili eshte gabimi me i madh qe keni bere ne jete? | |
|